Saltar apartados

Notícies

nube ideas INAPH
patrimonio

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

02/02/2021
Seminari "Mediterrani: diàlegs entre Orient i Occident"

La professora María Paz López Martínez i el professor Alberto Rodríguez-Lifante organitzen el seminari permanent interdepartamental "Mediterrani: diàlegs entre Orient i Occident".

La primera sessió del seminari tindrà lloc el divendres 12 de febrer i tindrà com a protagonista a Juan Francisco Mesa Sanz, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant, amb una ponència titulada "Llatí: llengua, suports i escriptures de l'Antiguitat al Renacentisme".

La segona conferència, el 26 de febrer, serà a càrrec d'Inmaculada Pérez Martín, investigadora del centre Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), amb el títol "El viatge dels llibres grecs: d'Orient a Occident".

Per útlimo, el 12 de març, el professor titular d'Estudis Àrabs i Islàmics i director del Seminari Permanent d'Iranologia, José Cutillas Ferrer, de la Universitat d'Alacant, tancarà aquest cicle de conferències amb la ponència "El farsi i les davanteres cultruales del món persa".

01/07/2020
Fi de la quarta campanya d'excavacions del projecte Domus-L'Alcúdia

Ahir va finalitzar la quarta campanya d'excavacions del projecte Domus en L'Alcúdia amb la visita de l'alcalde d'Elx, Carlos González, la regidora de Cultura, Marga Antón, el Vicerector d'Investigació i Transferència de Coneixement de la UA, Rafael Muñoz, i el gerent de la UA, Rafael Pla. Agraïm el compromís mostrat per totes dues institucions per a la continuïtat de les investigacions arqueològiques en l'Alcúdia.

12/06/2020
Dilluns 15 de juny tornen les excavacions arqueològiques en L'Alcúdia

Font: Actualitat Universitària

Publicació a diarioinformacion.com

Vegeu una altra publicació a alicanteplaza.es

24/04/2020
VII Seminari internacional ELS DIJOUS FENICIOPÚNICS

El nostre investigador, Dr. Alberto J. Lorrio Alvarado, participa en el VII Seminari Internacional ELS DIJOUS FENICIOPÚNICS, organitzat pel Deutsches Archäologisches Institut, amb el jaciment de Penya Negra (Crevillent, Alacant)

08/04/2020
Membres de l'INAPH publiquen en la prestigiosa revista Biological Reviews un nou model per a analitzar les xarxes socials en la Prehistòria (document pdf)

Un equip internacional, compost per investigadors de l'Institut Universitari d'Investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric de la Universitat d'Alacant (INAPH-UA) i la Universitat de Barcelona (UB), ha dut a terme un estudi en el qual es proposen nous mètodes per a l'anàlisi de l'estructura social, permetent augmentar la nostra comprensió de les pressions selectives que subjauen a l'evolució de la cultura.

Veure notícia publicada en Actualidad Universitaria

ADREÇA POSTAL

Institut Universitari d'Investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric (INAPH)
Universitat d'Alacant
Edifici d'Instituts Universitaris-Parc Científic, Planta Baixa
Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n.
03690 - Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

Telèfon: (+34) 96 590 3886
Correu electrònic: inaph@ua.es

Institut Universitari d'Investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric (INAPH)


Institut Universitari d'Investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric (INAPH)
Universitat d'Alacant
Edifici Instituts Universitaris-Parc Científic, Planta Baixa
Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n.
03690 - Sant Vicent del Raspeig (Al

Tel: (+34) 96 590 3886

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464