Saltar apartados

Benvinguda

Tolmo
Calderons

Des de l'Institut Universitari de Recerca en Arqueologia i Patrimoni Històric (INAPH) ha sigut creat el grup de divulgació i transferència de coneixement Arqueocampus. L'objectiu és explicar i acostar a la societat l'activitat científica desenvolupada per tots els membres de l'INAPH. Aquest grup sorgeix del convenciment que l'Arqueologia, la Història i l'estudi i anàlisi del Patrimoni Històric no ha de reduir-se als fòrums científics, sinó que és necessari fer partícip a la societat del coneixement generat des d'una institució pública i oberta com és la Universitat d'Alacant.

Estem convençuts que és possible i necessari compaginar investigació de qualitat amb la difusió i divulgació científica implicant diversos actors socials. El passat permet comprendre i millorar el present. Per això, la transferència de coneixement i la divulgació científica són objectius prioritaris i hem adoptat el compromís d'explicar el valor del treball científic a la societat, des de la perspectiva de l'arqueologia pública.

En Arqueocampus s'agrupa, dóna visibilitat i integra el conjunt de les activitats de divulgació que es realitzen, tant vinculades a jaciments arqueològics com a projectes d'investigació, creant sinergies que permeten generar noves iniciatives de difusió. Partim d'una àmplia experiència en l'organització d'activitats divulgatives com a visites guiades, jornades de portes obertes en els jaciments en els quals treballen els nostres equips, xarrades, publicacions, exposicions o tallers dirigits a públic de diferents sectors d'edat. Els diversos programes de divulgació i socialització del patrimoni històric arqueològic que es realitzen en els últims anys són els que tenen cabuda en aquesta pàgina web.

Esperem que siga del teu grat i que assistisques o participes amb nosaltres.

Gràcies

Contacta amb nosaltres en:

Arqueocampus
Institut Universitari d'Investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric (INAPH)
Universitat d'Alacant
Edifici Instituts d'Investigació-Parc científic (planta baixa)
Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n.
03690 - Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

Telèfon: (+34) 96 590 3886
Correu electrònic: inaph@ua.es

Arqueocampus


Institut Universitari d'Investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric (INAPH)
Universitat d'Alacant
Edifici Instituts Universitaris-Parc Científic, Planta Baixa
Ctra. de San Vicent del Raspeig, s/n.
03690 - San Vicent del Raspeig

Tel: (+34) 96 590 3886

Fax: (+34) 96 590 3464

Facebook: https://www.facebook.com/INAPH-IU-de-Investigaci%C3%B3n-en-Arqueolog%C3%ADa-y-Patrimonio-Hist%C3%B3rico-UA-203425550005864/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464