Saltar apartados

Presentació

L'Institut Universitari d'Investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric de la Universitat d'Alacant (INAPH) –creat en la Universitat d'Alacant per Decret 149/2014, de 19 de setembre de 2014 del Consell– es forma amb la finalitat de fomentar l'estudi, la interpretació i la difusió del Patrimoni Històric a través de la més actualitzada i completa perspectiva arqueològica.

L'Institut pretén desenvolupar un projecte científic competitiu en el camp de l'Arqueologia i el Patrimoni històric. La seua funció bàsica és la construcció d'un programa de recerca que permeta generar i difondre coneixement sobre el passat des del present, adequant qualitat científica, innovació, assessorament, desenvolupament i formació, a les demandes socials, i participant de forma paral·lela en la reflexió contemporània sobre la intervenció, conservació i gestió de les restes patrimonials.

L'Institut està format per investigadores i investigadors de diverses disciplines relacionades amb l'arqueologia i el patrimoni històric (Arqueologia, Història, Arquitectura, Biotecnologia, Estudis jurídics, Filologia) i obert a nous membres i perspectives plurals.

La recerca i la generació de coneixement tindran en especial consideració el jaciment universitari de l'Alcúdia. L'institut pretén contribuir a desenvolupar aquest lloc arqueològic com a espai de recerca i difusió especialitzada, assessorant la Fundació de l'Alcúdia, i potenciar-lo com a recurs en el camp de l'activitat relacionada amb el patrimoni i la cultura.

 

ADREÇA POSTAL

Institut Universitari d'Investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric (INAPH)
Universitat d'Alacant
Col·legi Major, primera planta (habitació 1102)
Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n.
03690 - Sant Vicent del Raspeig (Alacant)

Telèfon: (+34) 96 590 3886
Correu electrònic: inaph@ua.es

Institut Universitari d'Investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric (INAPH)


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3886

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464